Repertoar

Naš repertoar nadilazi uobičajeni tamburaški program. Uz klasične tamburaške glazbene brojeve upuštamo se u obrade pop i rock skladbi.

Obrade su nam vrlo maštovite i zabavne, pa su zato jedinstvene i publika ih odlično prihvaća.

Ne libimo se obrađivati popularnu klapsku pjesmu, niti se ustručavamo izvoditi zahtjevnu makedonsku, romsku i mađarsku glazbu.

Uobičajeno izvodimo program u trajanju od pet sati, što znači da u tom vremenu izvodimo pet spletova potpuno različitih žanrova i pjesama. Ako je potrebno program se može produžiti. Ne upuštamo se u izvođenje turbo folk glazbe.

Posjedujemo ozvučenje snage 4 x 1000 W, što je dovoljno za prostore koji primaju do petsto ljudi.

Domicilno smo zagrebački sastav, što i samo ime govori, ali zbog širine repertoara i kvalitetnog programa odlično smo prihvaćeni i u drugim dijelovima Hrvatske.

Često smo gosti u poznatom serijalu Lijepom našom i bend "domaćin" na Festivalu Pjesme Podravine i Podravlja Pitomača gdje pratimo brojne pjevače. Tako smo svirali sa Miroslavom Škorom, Halidom Bešlićem, Indirom Levak, Mirkom Švendom - Žigom, Mladenom Kosom, Borisom Ćirom Gašparcem, Cecilijom Rudić, Franjom Barićem, Mladenom Medakom - Gagom i brojim drugim poznatim imenima hrvatske estrade.